Botoșăneanul Vlad Plăcintă, câștigătorul premiului Omul Anului

Botoșăneanul Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o inimă, a câștigat premiul Omul Anului. El a fost ales de juriu și votat în cadrul show-ului care a avut loc în noaptea de Revelion la TVR.

Omul anului” a fost ales dintre cele 13 personaje pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale.

„Acest titlu nu este doar o recunoaștere a eforturilor mele, ci și o celebrare a valorilor și visurilor pe care le împărtășim împreună. Vreau să mulțumesc, în primul rând, familiei mele pentru dragostea, sprijinul și sacrificiile făcute în numele aspirațiilor mele. Fără voi, niciunul dintre aceste succese nu ar fi fost posibil.

De asemenea, îmi exprim profunda recunoștință față de colegii mei, mentori și parteneri de echipă, al căror angajament, inspirație și colaborare au fost esențiale în realizările noastre comune. Acest premiu este la fel de mult al vostru pe cât este al meu. Mulțumesc comunității noastre pentru încrederea și sprijinul constant. Fiecare provocare pe care am înfruntat-o împreună a contribuit la creșterea și dezvoltarea mea personală și profesională. Și nu în ultimul rând, sunt profund recunoscător pentru fiecare persoană care a avut încredere în mine și în viziunea mea. Acest premiu simbolizează nu doar ceea ce am realizat, ci și responsabilitatea pe care o am față de voi și față de comunitatea noastră”, a spus botoșăneanul.

Poveștile impresionante ale unor oameni simpli care au făcut fapte și gesturi extraordinare, fie că vorbim de acte de curaj sau de proiecte în beneficiul semenilor și al planetei, au fost prezentate de 1 Decembrie, la TVR 1.

Campania „Omul anului cuprinde mai multe producţii premium: o serie de 13 reportaje-portret şi două gale-eveniment, în care au fost dezvăluite şi premiate 13 poveşti ale unor eroi desăvârşiți – fie că au avut intervenţii în situaţii limită, fie că au dezvoltat proiecte pentru binele comunităţii, pentru semenii lor, pentru persoane defavorizate sau cu dizabilităţi, pentru educaţie sau sănătate, protejarea animalelor sau a mediului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *