Revelion în Piața Revoluției. Vezi cine va cânta pe scena de la Botoșani în noaptea dintre ani!

Primăria Municipiului Botoșani organizează un spectacol public în noaptea de Revelion. Botoșănenii care nu au avut timp să-și facă planuri sau cei care doresc să vadă focul de artificii sunt invitați să petreacă noaptea dintre ani alături de municipalitate.

Pe 31 decembrie, începând cu ora 20:00, se va da startul la distracție cu un mix de Oldies Music Hits 80’ – 90’. Pe scena amplasată în Piața Revoluției vor mai concerta artiștii Academiei de Arte „Modus Vivendi”, coordonată de Ana Maria Bucșă.

Amatorii de muzică populară vor avea ocazia să asculte recitalurile artiștilor Carmen Cornaci și Dan Doboș. La Botoșani, în noaptea dintre ani vor fi așteptați să concerteze și ALESSIA sau SHIFT.

Momentul special al nopții va fi focul de artificii, de la ora 00:00.

Spectacolul de Revelion va continua cu DJ AYA, artist aflat în Top 3 DJ femei în România, care s-a aflat pe aceeași scenă cu Armin Van Buuren, Martin Garrix, Robbie Williams și mulți alții, deschizând „Main Stage” la Untold în 2019. A performat de altfel pe scena marilor festivaluri de la Untold, Saga Festival, Flight Festival, Take Off Festival, Sibiu Music Fest și altele, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani.

foto: impact.ro

VIDEO Căiuții din comuna Tudora, unici în țară- o tradiție moștenită din bătrâni, păstrată cu drag de cei tineri. Îmbrăcămintea căiuţilor imită uniformele ofiţerilor Armatei Franceze a lui Napoleon

Tortul țăranului român, o rețetă veche de sute de ani, care încă se păstrează la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *