FOTO Accident la Botoșani în Ajunul Crăciunului! Coliziune între două autoturisme pe drumul european E58

Un accident rutier a avut loc, duminică, în Ajunul Crăciunului, pe drumul european E58, pe raza localității Mănăstirea Doamnei. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unu dintre șoferi a ieșit de pe un drum comunal fără să se asigure.

Accidentul a avut loc la intersecția drumului european cu un drum comunal care străbate Mănăstirea Doamnei și care face legătura cu drumul județean care face legătura între Botoșani și Cristești, prin Curtești, Băiceni și Orășeni Deal.

Șoferul unui Volkswagen Golf IV a ieșit în drumul european și nu a observat Skoda Octavia care venea dinspre Suceava spre Botoșani. Impactul a fost violent, astfel încât ambele mașini au fost puternic avariate. Din fericire, niciunul dintre cei doi șoferi, care erau singuri în mașini, nu a fost rănit.

Poliția Rutieră a ajuns la fața locului, însă, pentru că nu au fost victime, cei doi șoferi au optat pentru varianta înțelegerii amiabile.

 

S-a lămurit misterul! De ce au ieşit de după gratii trei dintre angajatele Spitalului Judeţean Botoşani reţinute pentru corupţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *