Un bărbat din Botoșani și-a ucis soția în bătaie și va petrece sărbătorile de iarnă după gratii

Un bărbat din Botoșani și-a ucis soția în bătaie și va petrece sărbătorile de iarnă după gratii. Magistrații Tribunalului Botoșani au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Constantin Călin, are 60 de ani, din localitatea Flămânzi, acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor-violenţă în familie.

Constantin Călin ar fi lovit-o de mai multe ori, pe parcursul mai multor zile, pe soția sa în vârstă de 58 de ani, care a decedat la mijlocul lunii octombrie. Cei care au sesizat Poliția sunt cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean. Acestea au fost solicitate să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale femeii, însă nu au mai putut decât să constate decesul acesteia.

Botoşăneanca prezenta leziuni care au ridicat anchetatorilor suspiciuni cu privire la moartea sa. Ulterior, din cercetări efectuate de poliţişti, a reieșit că soțul ar fi lovit o. La scurt timp, botoşăneanul a fost reținut pentru 24 de ore. Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, aceștia fiind cei care au propus arestarea preventivă a bărbatului.

Solutia pe scurt:

În temeiul disp. art. 348 alin. 2 rap. la art. 207 alin. 2, Cod procedură penală, cu referire la art. 207 alin. 7 Cod procedură penală, verifică şi constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a inculpatului inculpatului Călin Constantin, trimis în judecată pentru săvâr?irea infracţiunii de omor-violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 din Cod penal cu aplic. art. 199 alin. 1 din Cod penal. În temeiul art. 207 alin.4 Cod de procedură penală, menţine starea de arest preventiv a inculpatului Călin Constantin, urmând ca în termen de cel mult 30 zile să se verifice dacă subzistă temeiurile ce au determinat luarea măsurii arestării preventive, conform art. 207 alin. 6 teza I Cod procedură penală. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 405 alin. 2 Cod procedură penală, astăzi, 20 decembrie 2023.

S-a lămurit misterul! De ce au ieşit de după gratii trei dintre angajatele Spitalului Judeţean Botoşani reţinute pentru corupţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *