Trei elevi din Botoșani trimiși pe mâna judecătorilor după bătăi în autocar. Zeci de elevi au fost martori la grozăvie

Trei elevi din județul Botoșani au fost trimiși pe mâna judecătorilor după bătăi în autocar, la care au fost martori zeci de elevi.  Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpaților minori P.I.I., I.D.F. și C.R.I., primii doi în vârstă de 17 ani, fiind sub control judiciar, iar ultimul, în vârstă de 15 ani, în stare de libertate. Primul este cercetat pentru tentativă de omor, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase; iar ceilalți doi pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit procurorilor, în timp ce se aflau în autocarul care îi transporta se acasă la școală și invers, în ziua de 03 octombrie 2023, P.I.I. l-a lovit cu pumnii pe C.R.I., cauzându-i suferințe fizice, iar a doua zi, pe fondul conflictului din ziua precedentă,I.D.F. și C.R.I., tot în autocar, l-au lovit cu pumnii pe P.I.I., cauzându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 2-3 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, „I.D.F. a mai agresat și pers. văt. P.G., cauzându-i suferințe fizice. În acest context, inc. P.I.I., folosind un cuțit pe care-l avea asupra sa, l-a lovit pe inc. I.D.F. în zona capului și a corpului, cauzându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 7-8 de zile de îngrijiri medicale, în aceleași împrejurări lovind cu cuțitul și pers. văt. P.G. și C.D., pe ambii în zona mâinilor. Prin acțiunile lor violente, inculpații au tulburat ordinea și liniștea publică, cauzând o stare de temere și indignare celor aproape 70 de elevi care se aflau în mijlocul de transport în comun”, precizează anchetatorii.

Eroină la 18 ani! O elevă i-a oprit sângerarea cu mâinile goale elevului din Botoșani înjunghiat în autobuz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *