Un profesor din Botoșani, dispărut fără urmă de mai multe luni. A fost dat în urmărire internațională

Un fost profesor din Botoșani a dispărut fără urmă de mai multe luni, fiind dat în urmărire internațională de Poliția Română. Este vorba de fostul profesor de la Liceul cu Program Sportiv Constantin Cristian Mreană, care, în luna iunie a acestui an, a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru viol. Dacă va fi prins acesta, profesorul va ajunge direct după gratii.

Botoșăneanul, în vârstă de 54 de ani, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta ar fi fugit din țară înainte de a fi condamnat, preconizând o pedeapsă aspră pe numele său.

„La data de 08.06.2023 Judecatoria Botosani a emis mandatul de executare 528 cel in cauza fiind condamnat la 7 ani închisoare pentru savarsirea infractiunii de viol”, a anunțat Poliția Română.

Condamnat pentru că a violat o elevă

Constantin Cristian Mreană a violat o elevă de 15 ani, de la același liceu la care preda el. Botoșăneanul a fost, de asemenea, obligat la plata în favoarea victimei sale a sumei de 15.000 euro, cu titlu de daune morale. De asemenea, fostul profesor are interdicția de a comunica ori de a se apropia de fată, precum şi dreptul de a se apropia de locuinţa acesteia, la o distanță mai mică de 100 de metri, pe o perioadă de 4 ani.

Pe 3 septembrie 2018, profesorul ar fi întreţinut un raport sexual normal cu o minoră de 15 ani, prin constrângerea fizică şi morală a acesteia. Scenele s-ar fi petrecut în pădurea de la Rediu, după ce fata ar fi urcat în mașina profesorului pentru a-și rezolva probleme legate de școală.

VIDEO Scandalos! O cunoscută formație de căiuți din județul Botoșani, respinsă la Festivalul de Datini și Obiceiuri din motive politice. „Nici vorbă de așa ceva!”, se apără organizatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *