Tânăra din Botoșani, care și-a abandonat bebelușul la mănăstire, a fost găsită de polițiști

Tânăra din Botoșani, care și-a abandonat bebelușul la mănăstire, a fost găsită de polițiști. Este vorba despre o fată de 25 de ani, dintr-o comună din județul Botoșani, care ar fi recurs la acest gest într-un moment de rătăcire. Ea provine dintr-o familie bună, fără probleme, din Broscăuți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, deocamdată cercetările sunt cu privire la faptă, însă ar putea fi extinse și asupra tinerei, care ar urma să fie anchetată pentru abandon de familie.

O fetiță de doar două săptămâni a fost abandonată în fața uneia dintre cele mai importante mănăstiri din județul Botoșani. Aceasta a fost lăsată de propria mamă pe pridvorul bisericii de la Mănăstirea Gorovei. Fetița de doar două săptămâni a fost găsită de către unul dintre preoți, care la rândul său l-a anunțat pe starețul mănăstirii, scrie antena3.ro. Imediat după, preotul a sunat la 112. Ajunsă în grija medicilor, micuța a fost internată.

”Noul născut a fost internat la pediatrie la Spitalul Municipal Dorohoi. Constante biologice bune, a fost deja alimentată și este sub supraveghere medicală. A fost anunțată și Poliția pentru a face investigațiie corespunzătoare”, a spus un medic de la Spitalul Municipal Dorohoi.

Polițiștii au luat imaginile de pe camerele de supraveghere din curtea mănăstirii, pentru a o putea identifica pe mama fetiței.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *