Una dintre cele mai moderne săli de sport construită de o firmă din Botoșani, inaugurată la Școala de agenți de poliție Câmpina

O sală de sport construită de firma Simion Tehnoconstruct SRL Botoșani la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost inaugurată, joi, în prezența unor importanți oameni din Ministerul de Interne și din Poliția Română.

La inaugurarea sălii de sport, realizată de Compania Națională de Investiții cu fonduri din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost prezenți secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul general de poliție Bogdan Despescu, inspectorul general a Poliției Române, chestorul Benone Matei, reprezentantul CNI, Cristian Iancu, dar și prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, și directorul de la Școala de Agenți de Poliție, chestor Vasile Tache.

Sala de sport, cu o capacitate de 180 locuri, a costat 6.786.023 lei. Aceasta este una dintre cele mai moderne săli de sport din țară. Aceasta dispune de vestiare, grupuri sanitare, cu o suprafață construită de 1.445 metri pătrați și o suprafață desfășurată de 1.750 metri pătrați.

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” dispunea de mai multe terenuri de sport în aer liber, de o sală de jocuri sportive, una pentru exerciții de autoapărare și o sală de forță, dar sunt săli mici, unde, de exemplu, nu se putea realiza traseul aplicativ care reprezintă proba fizică pentru admiterea la Școala de Poliție.

Până acum, candidații din centrul zonal de selecție au susținut proba fizică la sălile de sport din Cornu, Comarnic, Băicoi și Blejoi, pentru că nici municipiul Câmpina nu dispune de o sală de sport potrivită acestei probe.

În cursul zilei de miercuri, o altă sală de sport construită tot de firma din Botoșani, Simion Tehnoconstruct SRL, a fost inaugurată la Școala de Subofițeri de Jandarmi de la Fălticeni.

FOTO O firmă din Botoșani a construit o modernă sală de sport la Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *