VIDEO Botoșănean prins cu 200 kilograme de articole pirotehnice în mașină. Cum s-a dat singur de gol

Un botoșănean a fost prins de polițiști cu 200 kilograme de articole pirotehnice în mașină. El a fost oprit în trafic, pe 3 decembrie, de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni.

Când s-a văzut în fața oamenilor legii, bărbatul din localitatea Călărași a avut un comportament suspect, ceea ce i-a determinat pe oamenii legii să îi controleze autoturismul. Așa au dat de articolele pirotehnice. Aceasta este cea mai mare cantitate de petarde și artificii confiscată de polițiști în acest sezon.

În total, oamenii legii au confiscat 16.000 de articole pirotehnice, în cantitate de peste 300 kg, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani.

„De asemenea, au fost întocmite 16 dosare penale privind infracțiunea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, articole pirotehnice au fost identificate atât în cadrul unor percheziții organizate de polițiști, cât și în urma controalelor desfășurate în trafic”, a declarat Cristian Râznic, șef Serviciu Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul IJP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *