Tragedie! Bărbat ucis de trenul Dorohoi- Iași

Un bărbat de 55 de ani a murit după ce a fost lovit de trenul Dorohoi- Iași. Tragedia s-a produs luni seară, în zona Canta din Iași.

La faţa locului accidentului s-au deplasat mai multe forțe și mijloace de intervenție, dar din păcate salvatorii care au ajuns la fata locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Acesta, lovit de trenul R11433 Dorohoi- Iași prezenta leziuni incompatibile cu viața.

„La ora 17.14, Inspectoratul integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost sesizat prin sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112 despre producerea unui accident feroviar în municipiul Iași, în zona apropiată a străzii Canta. Au fost direcționate la locul solicitării echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic, două autospeciale  de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Georgică Onofriasa.

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

FOTO Povestea fascinantă a unui tânăr dintr-un sat din Botoșani care a renunțat la străinătate pentru a-și realiza visul, acasă. Gabriel transformă obiectele din ograda bunicilor în adevărate opere de artă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *