VIDEO Un șofer din Botoșani a produs un accident și a fost dat afară de la muncă după o depășire a celor de la SMURD. „Pe șoferul de la SMURD nici nu l-a interesat”

Un șofer din Botoșani a produs un accident rutier după ce a efectuat o depășire a unui echipaj SMURD. Tânărul circula cu autoturismul de la Botoșani spre Ungureni. La un moment dat, el a semnalizat să intre în depășirea unei autospeciale SMURD, care circula în același sens de mers, însă în același timp șoferul de pe SMURD a încercat să depășească mașina din fața sa.

S-a oprit în ultimul moment, când a văzut că cel din spate este deja angajat în depășire, însă tânărul de la volan, în încercarea de a evita să intre în SMURD a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit în mașina din fața celor de la SMURD. Ambele mașini au fost puternic avariate, dar, din fericire, nu au fost victime. Accidentul a fost surprins de o cameră de bord.

Poliția a constat ca sunt vinovat și după ce am primit filmarea, am fost la poliție și am dat declarație ca să se cerceteze. Și acum aștept. Pe șoferul de la SMURD nu l-a interesat. În interesa ca mașina lui să fie bine. El se crede nevinovat”, ne-a mărturisit șoferul.

În urma accidentului, tânărul a rămas și fără loc de muncă pentru că se afla în probe la serviciu, iar cei din conducerea firmei au considerat că a circulat cu viteză și au refuzat să-l mai țină la muncă.

2 thoughts on “VIDEO Un șofer din Botoșani a produs un accident și a fost dat afară de la muncă după o depășire a celor de la SMURD. „Pe șoferul de la SMURD nici nu l-a interesat”

  1. Exact! Smurd-ul e vinovat! Se vede cu ochiul liber. Dar ei se cunosc intre ei si se acopera, bineinteles! Si seful soferului ” vinovat” nu s-a uitat pe film?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *