Botoşăneanul care s-a dat în spectacol într-un bar din Flămânzi, arestat preventiv. Este acuzat de patru infracţiuni

Botoşăneanul care s-a dat în spectacol într-un bar din Flămânzi a fost arestat preventiv. Bărbatul este acuzat de comiterea a patru infracţiuni.

Judecătoria Botoşani a emis, vineri, un mandat de arestare preventivă împotriva lui Iulian Mihai Brînzei, de 30 de ani, din orașul Flămânzi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală, lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit Poliţiei, pe 7 noiembrie a.c., în timp ce se afla într-un local public, din orașul Flămânzi, ar fi distrus obiecte de mobilier și bunuri aflate în parcarea localului și a provocat scandal, provocând idignarea persoanelor prezente. De asemenea, în același context, ar fi lovit pe unul dintre angajații localului și ar fi pipăit o tânără care se afla în incinta acestuia.

Solutia pe scurt:

Admite, în parte, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani formulată în dosarul nr. 5489/P/2022. În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului BRÎNZEI IULIAN-MIHAI sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”lovire sau alte violenţe”, faptă prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 din codul penal (p.v. Raţcu Mihai), şi ”agresiune sexuală”, faptă prev. şi ped. de art. 219 alin. 1 din Codul penal, (p.v. Istrate Iulia Ana-Maria), pe o perioadă de 30 zile, de la data de 17.11.2023 până la data 16.12.2023, inclusiv.

Respinge cererea inculpatului BRÎNZEI IULIAN MIHAI, formulată prin apărătorul din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Executorie. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Onorariul apărătorului din oficiu, Andronache Magda, în sumă de 340 lei, se va achita către Baroul Boto?ani din fondurile Ministerului Justi?iei. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu azi, 17.11.2023, ora 12:40.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 37/2023 17.11.2023

O învăţătoare din Botoşani a agresat un elev şi plăteşte scump pentru asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *