Un tânăr din Botoşani l-a lovit cu parul în cap pe un consătean. Gestul său îl va costa libertatea pentru ani buni

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Botoşani a fost condamnat, definitiv, după ce a agresat un adolescent în faţa unui bar din comuna Suharău. Curtea de Apel Suceava a dispus ca Adrian- Mario Drescanu, din localitatea Hudeşti, să stea după gratii şapte ani şi două luni pentru comiterea infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

De asemenea, el a fost obligat să plătească victimei sale daune morale de 50.000 de euro.

O sentinţă similară a fost dată de Tribunalul Botoşani în luna martie a acestui an, însă botoşăneanul a contestat soluţia primei instanţe, Din nefericire pentru el, Curtea de Apel Suceava i-a respins contestaţia.

Pe 19 mai 2019, în jurul orei 01.00, botoșăneanul a provocat scandal public pe drumul public din faţa unui bar din comuna Suharău, iar, în timpul scandalului, l-a lovit pe minorul I.M.E. cu un par de lemn în zona capului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 80-85 zile de îngrijiri medicale, care i-au pus în primejdie viaţa şi i-au cauzat o infirmitate.

Solutia pe scurt:

În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod de procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Drescanu Adrian Mario, împotriva sentinţei penale nr. 64 din 16.03.2023, pronunţată de Tribunalul Botoşani în dosar nr. 75/40/2021. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod de procedură penală, obligă inculpatul apelant la plata către stat a sumei de 300 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare din apel. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 25.10.2023, prin punerea deciziei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin intermediul grefei instanţei, conform art. 405 alin. 1 Cod procedură penală.

Nenorocire! Un bărbat din Botoșani a murit strivit de tren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *