Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Ce anunță meteorologii

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 13-26 noiembrie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Moldova, valorile termice diurne vor scădea de la medii în jurul a 15 grade în ziua de 14 noiembrie spre 8 grade în zilele de 18 și 19 noiembrie.

Ulterior zilei de 19 noiembrie, mediile maximele vor crește spre 12…13 grade în ziua de 21 noiembrie, apoi până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză vor oscila și se vor încadra între 5 și 7 grade. Minimele vor crește de la medii în jurul a 2 grade în primele două nopți ale intervalului, până spre 7 grade, în data de 15 noiembrie.

Ulterior datei de 15 noiembrie mediile minimelor vor oscila, astfel că în perioada 16 -26 noiembrie acestea vor fi cuprinse între -2 și 3 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în datele de 21 și 22 noiembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în 15 și 16 noiembrie, apoi în 18 și 19 noiembrie.

FOTO! Brutărie artizanală autentică în Botoșani! Cea mai sănătoasă și gustoasă paine cu maia, din ingrediente 100% naturale

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *