FOTO Locuitorii unui cartier din Botoşani, indignaţi de nepăsarea autorităţilor. O gură de canal, pericol pentru pietoni

Locuitorii unui cartier din municipiul Botoşani sunt indignaţi de nepăsarea autorităţilor locale, care nu au făcut nimic pentru a acoperi o gură de canal. Gaura, aflată pe un trotuar, a devenit un pericol pentru pietoni şi, deşi sunt două săptămâni de când capacul a căzut în interior, nimeni nu a luat nicio măsură.

Situaţia se înregistrează în cartierul Armoniei, iar una dintre persoanele care locuieşte în acest cartier a trimis un mesaj pe adresa redacţiei BotosanINews pentru a sesiza pericolul şi pentru a cere intervenţia autorităţilor.

„Locuiesc pe strada Armoniei. În urma cu aproximativ 2 săptămâni un capac de la o gura de canal a căzut înăuntru. De atunci gura respectiva de canal este descoperita. Mai mult, se afla chiar în mijlocul trotuarului, pe o alee de acces către bloc. Aparent Politia Locala a pus un semn de ocolire, pe care oamenii îl folosesc sa acopere provizoriu gura de canal. Probabil nu este o investiție foarte mare sa se acopere gura aia de canal, care reprezinta un pericol public„, a trimis botoşăneanul pe adresa BotosaniNews.

Contract de 126 de milioane de lei încheiat de o firmă din Botoșani. Va duce apă în 17 localități

One thought on “FOTO Locuitorii unui cartier din Botoşani, indignaţi de nepăsarea autorităţilor. O gură de canal, pericol pentru pietoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *