Contract de 126 de milioane de lei încheiat de o firmă din Botoșani. Va duce apă în 17 localități

O firmă din Botoșani a încheiat un contract în valoare de peste 126 de milioane de lei pentru a realiza rețele cu apă în 17 localități din județul Vaslui. Este vorba de societatea comercială Cornell′s Floor SRL, controlată de omul de afaceri Marcel Bîrsan, care a câștigat o licitație organizată de Consiliul Județean Vaslui pentru aducțiuni de apă și stații de tratare a apei în localitățile Huși, Duda Epureni, Stanilesti, Lunca Banului, Padureni, Dimitrie Cantemir, Hoceni, Negresti, Todiresti, Rafaila, Dumesti, Bacesti, Rebricea, Tacuta, Codaesti și Miclești.

Lucrările ar putea începe anul viitor, însă numai după ce Consiliul Judeţean Vaslui va avea finanţarea asigurată pentru proiect.

Firma din Botoşani a fost singura care a participat la această licitaţie.

Impozite de patru ori mai mari pentru patronul unei fabrici din Botoşani

2 thoughts on “Contract de 126 de milioane de lei încheiat de o firmă din Botoșani. Va duce apă în 17 localități

  1. Si Botosaniul a primit fonduri UE pt canalizare in municipiul Botosani dar tot cu wc dupa casa stam De ce nu verifica nimeni ce s a facut cu acei bani ?In ziarul Adevarul din 23 04 2019 scrie ca Botosanilu a primit 300 mil euro pt canalizare .C e s a facut cu acei bani biserici ,manastiri ?pt ca stam in marginea orasului ca in evul mediu .

  2. Aceasta societate a avut o lucrare asemanatoare si la Corni. Nemultumiri au fost din partea primariei care a schimbat dirigintele de santier ca a lasat constructorul sa greseasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *