Impozite de patru ori mai mari pentru patronul unei fabrici din Botoşani

Patronul unei fabrici din municipiul Botoşani va fi pus de Primărie să plătească impozite de patru ori mai mari pentru, ca urmare a stării avansare de degradare a clădirilor, dar şi a terenurilor care le împrejmuiesc.

Este vorba de Gabriel Chiriac, patronul fostei fabrici Electrocontact din Zona Industrială. Acesta este proprietarul societăţilor comerciale Electrocontact SA şi Electromining SA, fabrici care nu mai produc de zeci de ani şi în care nu se mai desfăşoară activităţi economice.

Municipalitatea, prin Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, pregăteşte deciziile de impunere pentru Electrocontact şi Electromining, din care va rezula majorarea cu 400% a impozitelor pe clădiri şi pe terenuri.

„Unele din ele au fost analizate de colegii mei, constituiți într-o comisie, pentru supraimpozitarea acestor clădiri și urmează decizii de impunere pentru unele clădiri monument istoric. Nu vreau să dau numele aici. Le veți vedea când vor ajunge în Consiliul Local. Supraimpozitarea va fi cu până la 400% pentru a pune o presiune pe cei care dețin să facă ceva cu aceste clădiri, să le reabiliteze, să le vândă. Trebuie să îmbunătățim aspectul urbanistic al municipiului”, declara, recent, primarul Cosmin Andrei.

Un primar din Botoșani vrea să suporte din propriul buzunar toate cheltuielile pentru organizarea Festivalului de Datini și Obiceiuri: „E de râsul curcilor! Să nu mai faci datini și obiceiuri e o mare prostie”

One thought on “Impozite de patru ori mai mari pentru patronul unei fabrici din Botoşani

  1. DE CE SA IL EXECUTATI VOI CA NU VINE CU SPAGI LA VOI??
    SAU CA NU VINE LA PARTID LA VOI??
    CINE NU SE ALINIAZA CU GASCA MEA IL EXECUT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *