Doi dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Botoșani au făcut o ofertă comună pentru o licitație de 117 milioane de euro

Doi dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Botoșani au făcut o ofertă comună pentru o licitație de 117 milioane de euro. Este vorba despre Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de firme Elsaco, și Gheorghe Ciubotaru, președintele Consiliului de Administrație al grupului de firme Electro-Alfa.

Cei doi oameni de afaceri au făcut o ofertă comună pentru modernizarea centralei de producere în co-generare a energiei electrice și termice, din Constanța. Finanțarea este prin PNRR.

La finalul lui octombrie, termenul-limită, a fost depusă o singură ofertă, din partea unui condorțiu format din: Elsaco Electronic S.R.L (liderul asocierii), ELSACO Engineering SRL, Vestra Industry SRL. Consorțiul mai include și patru subcontractanți: Energomontaj, Aquaterm Green Energy, Electro-Alfa International și Alrosel Project.

La finalul lunii iulie, Municipiul Constanța lansa licitația pentru „Sursă de producţie energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanţa”, un contract de proiectare și execuție cu o valoare estimată la 588 de milioane de lei, finanțat parțial din PNRR, scrie economica.net.

Impozite de patru ori mai mari pentru patronul unei fabrici din Botoşani

2 thoughts on “Doi dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Botoșani au făcut o ofertă comună pentru o licitație de 117 milioane de euro

  1. O parte din banii din PNRR sunt sub forma de imprumut. CET ul din Botosani functioneaza cu subventii de la Primarie. Mai sunt 600 de apartamente branșate si numarul lor scade in fiecare an. Statul investeste in CET-ul de la Constantat numai de dragul de a cheltui banii, a lua comisioane, a mari averile si asa destul de mari. Omul obisnuit se va uita la soare.

  2. Stim ca echipa fantastica condusa de un bahus primar a bagat in 2012 suma de 50.000.000 milioane de euro in cet si tevile de 2 lei in pamant! se continua pe aceasi sifonare de bani publici cu acordu primarului si a gastilor de hoti de la primaria botosani ! la fel se sifoneaza la CORNISA sute de mii de lei pe diferite investiti doar curg banii in buzunarele adapatilor de la banul public ! primare ai grija o sa vina cineva si o sa te intrebe?? ce faci cu atatia bani furati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *