Tatăl botoșăneanului care le-ar fi ucis pe Diana și mama sa: Avea un comportament normal

Botoșăneanul care a fost reținut de polițiști în cazul dublei crime de la Manoleasa a fost prezentat, marți, în fața judecătorilor Tribunalului Botoșani cu propunerea de arestare preventivă. Astfel, magistrații au decis arestarea preventivă a lui Marius Florin Strat pentru 30 de zile.

El este verișorul fetei de 14 ani, un bărbat de 37 de ani, din Ripiceni, nepotul femeii de 47 de ani. Polițiștii și procurorii au făcut și o percheziție la locuința acestuia, unde au identificat mai multe bunuri care ajută în anchetă. A fost examinat medico-legal și a reieșit că a avut discernământ drept urmare acesta a fost dus la instanță.

„A fost plecat prin Germania sezonier. Nu era căsătorit. Nu îl băga nimeni în seamă deoarece avea un comportament ciudat. În trecut mai hărțuia copile”, ne-a mărturisit o localnică.

În schimb, tatăl acestuia, Mihai Vieru, spune că tânărul avea un comportament normal. El a precizat, pentru StirileProtv.ro, că bicicleta acestuia a fost ridicată de anchetatori, calculatorul, dar și cardul de la camera de supraveghere.

„Avea intrare separată, nu îi țineam evidența. A spus că e nevinovat”, a spus bărbatul pentru sursa citată.

Întrebat dacă de sâmbătă acesta a început să se aibă un comportament ciudat, tatăl a mărturisit: Nu, avea comportament normal.”

Supus evaluării psihiatrice, din datele preliminare, a reieșit că bărbatul reținut are discernământ. Potrivit procurorilor, mama și fiica au fost ucise cu brutalitate, în somn, într-o casă din comuna Manoleasa, Botoșani. Trupurile lor au fost descoperite dimineața de o vecină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *