El este botoșăneanul reținut după ce ar fi ucis o femeie și pe fiica ei, în casa părăsită. Legătura dintre el și cele două victime

Bărbatul din Botoșani, care ar fi comis dubla crimă de la Manoleasa, a fost reținut de polițiști, luni seară. Acesta nu este tatăl fetei, dar este rudă cu victimele. Este vorba despre verișorul fetei de 14 ani, un bărbat de 37 de ani, din Ripiceni, pe nume Marius Strat. El este fiul fratelui femeii de 47 de ani. Bărbatul a fost dus la Psihiatrie pentru o expertiză psihiatrică.

Botoșăneanul urmează să fie prezentat, marți, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor,  „din probatoriul administrat indiciile duc către el și urmează să stabilim cu exactitate motivul”.

De altfel, polițiștii și procurorii au făcut și o percheziție la locuința acestuia, unde au identificat mai multe bunuri care ajută în anchetă.

„A fost plecat prin Germania sezonier. Nu era căsătorit. Nu îl băga nimeni în seamă deoarece avea un comportament ciudat. În trecut mai hărțuia copile”, ne-a mărturisit o localnică.

Reamintim că o femeie de 47 de ani și fiica sa de 14 ani, din comuna Hănești, care au fost găsite moarte, cu arsuri pe corp în locuința din Manoleasa.

Nenorocire într-o comună din Botoșani! Mamă și fiică găsite moarte, tatăl a fost ridicat de anchetatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *