Explorând Sunetul de Calitate: Top Boxe Portabile pe Piață

O boxă portabilă este o componentă audio extrem de apreciată. Fie că vă îndreptați spre școală, spre plajă sau planificați să faceți un grătar în curtea casei, colecția personală de gadget-uri nu este completă fără aceasta. În prezent, este foarte ușor să achiziționați echipamente de calitate excelentă cu prețuri accesibile, beneficiind totodată de caracteristici de top, cum ar fi un design durabil, rezistență la apă și compatibilitate cu multiple gadget-uri.

Iată, în rândurile care urmează, top 3 cele mai populare și apreciate boxe portabile pe piață:

Sonos Roam

Sonos Roam răspunde cu succes celor mai exigente cerințe ale criticilor audiofili. Asigură un sunet clar, dețin un design compact și elegant și prezintă mai multe opțiuni inovatoare, cum ar fi conectivitate Wi-Fi și funcții inteligente. Durata de viață a bateriei este de 10 ore și are un rating IP67, ceea ce înseamnă că se comportă destul de bine în condiții de praf și la stropiri ocazionale cu apă. De asemenea, puteți utiliza comenzi vocale pentru a folosi această boxă fără mâini. În plus, este compatibilă cu Apple AirPlay 2 și poate fi asociată cu un al doilea difuzor Sonos Roam pentru o experiență auditivă completă. Cei care dețin Sonos Roam consideră că este cea mai versatilă boxă portabilă pe care au folosit-o vreodată, în mare măsură pentru că se poate conecta la sursa muzicală prin Bluetooth și Wi-Fi. Această conectivitate suplimentară asigură o fidelitate îmbunătățită a sunetului, dar totodată permite difuzorului să acționeze ca un sistem inteligent pentru Amazon Alexa sau Google Assistant. Funcția True Volume adaptează sunetul la mediul în care vă aflați, asigurându-vă că beneficiați întotdeauna de o redare fidelă a muzicii.

JBL Flip 6

Linia de boxe Bluetooth Flip de la JBL este o alegere foarte inspirată dacă apreciați caracteristicile inovatoare, dar și prețul mai accesibil. JBL Flip 6 prezintă, în mare măsură, aceleași caracteristici de top precum celelalte modele anterioare, și anume un design rezistent la apă care recomandă aceste boxe pentru utilizarea în aer liber. Cu o durată de viață a bateriei de 12 ore și un rating IP67 veți putea să folosiți aceste sisteme portabile în medii prăfuite, iar dacă are loc un contact rapid cu apa, nu trebuie să vă faceți griji, pentru că beneficiază de protecție.

Spre deosebire de modelele anterioare, JBL Flip 6 asigură un sunet puțin mai fin, se bucură de o durabilitate mai sporită, are un design ușor modificat și este prevăzută cu un Bluetooth standard mai eficient de 5.1.

Caracteristica PartyBoost de la JBL vă permite să conectați până la 100 de difuzoare JBL prin Bluetooth. Cu alte cuvinte, cu cât cumpărați mai multe difuzoare JBL, cu atât puteți planifica o petrecere mai mare. Este recomandată, în special, celor care ascultă muzică cu bass, dar redă excelent și alte genuri muzicale, inclusiv podcasturi. Cu aplicația compatibilă JBL Portable, puteți ajusta bass-ul și alte setări audio. Difuzorul este prevăzut și cu un tweeter pentru frecvențe înalte și un woofer pentru frecvențe medii și joase. Cei care dețin acest sistem audio portabil apreciază faptul că este rezistent la praf și la apă și că poate fi asociat cu un alt difuzor JLB pentru o experiență de sunet mai surround.

Marshall Emberton II

Un alt tip de boxă portabilă compactă apreciată de audiofili, este Marshall Emberton II. Dispozitivul se numără în continuare printre cele mai populare datorită designului ultra compact, a caracteristicilor acustice înalte și a funcțiilor ce transformă orice experiență audio. Este o alegere excelentă, deoarece oferă o experiență sonoră echilibrată, asta datorită bassului puternic la toate volumele. Asigură o experiență auditivă de 360 de grade, ceea ce înseamnă că sunetul reușește să umple uniform o întreagă cameră. De asemenea, bateria are o autonomie de 10 ore. La fel ca modelele de boxe portabile, prezentate anterior, Marshall Emberton II este un sistem audio rezistent la praf și la apă, ceea ce o recomandă pentru distracții în aer liber. O puteți asocia cu un al doilea difuzor Emberton pentru o experiență sonoră amplificată.

La alegerea unei boxe portabile, cel mai important este să țineți cont de dimesiune, de design, funcții speciale ce permit conectarea rapidă la diferite device-uri, de calitatea sunetului și de autonomia bateriei. Gândiți-vă dacă veți folosi difuzorul în acasă, în aer liber sau în călătorii și alegeți o dimensiune care se potrivește cerințelor personale. În mod ideal, un difuzor cu rating IP67 își atinge cu ușurință scopul, deoarece asta înseamnă că difuzorul este rezistent la apă până la o adâncime de aproape un metru, timp de 30 de minute, dar și că este rezistent la praf. Nu uitați să verificați dacă poziționarea acesteia poate influența acustica și dacă are funcție de asociere cu alt echipament audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *