Un cunoscut om de afaceri din Botoșani a devenit cetățean de onoare al comunei Vorona. „A ajuns să fabrice mobilă care ajunge în America și alte țări europene”

Un cunoscut om de afaceri botoșănean a devenit cetățean de onoare al unei comune din județul Botoșani. Patronul Stas Mobila SRL, Călin Ailoaie, a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Vorona, pentru că a investit în localitate și a creat locuri de muncă pentru întreaga comunitate. Distincția i-a fost oferită de primarul localității cu prilejul inaugurării Centrului Cultural de la Joldești. Asta după ce propunerea a fost aprobată în unanimitate de Consiliul Local.

„De obicei, noi ne exprimăm regretul și apreciem oamenii atunci când nu mai sunt printre noi. Vai ce bun a fost, vai ce valoros a fost! Eu cred că a venit timpul să avem puterea să ne apreciem oamenii valoroși prin ceea ce fac și prin ceea ce reprezintă în timpul vietii, pentru ca în felul acesta să îi încurajăm să-și dubleze forțele”, a declarat primarul comunei Vorona, Aurel Ștefan.

Șeful administrației locale a precizat că Ailoaie a investit pentru dezvoltare și pentru modernizare fiecare ban câștigat și a avut voința de a se dezvolta prin forțe proprii.

„De la început l-am apreciat și i-am apreciat această ambiție de a se dezvolta și, vă rog să mă credeți, că nu-mi vine să cred cât a reușit să dezvolte și să modernizeze fabrica la nivelul la care este acum și să fabrice mobilă care ajunge și în America, dar și în alte țări europene”, a spus primarul.

Zeci de familii din Vorona se întrețin cu ajutorul locurilor de muncă de care beneficiază la fabrica de mobilă. Stas Mobila S.R.L. este o societate comercială cu experienţă în activitatea de producție de mobilă, activitate care a început în anul 2004, în localitatea Joldești, comuna Vorona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *