Bărbat luat de lângă concubina sa și dus în Penitenciarul Botoșani. În următorii ani, femeia îl va vedea la vizitele de la pușcărie

foto: Lumea Justitiei

Un bărbat de 34 de ani a fost luat de lângă concubina sa și dus în Penitenciarul Botoșani. Pentru următorii ani, femeia îl va vedea doar la vizitele din pușcărie. Și asta deoarece Alexandru A. a fost condamnat de Judecătoria Fălticeni la doi ani de închisoare pentru infracțiuni rutiere.

Polițiștii au mers la locuința concubinei acestuia, unde bărbatul locuia, și în baza mandatului, acesta a fost escortat și depus la Penitenciarul Botoșani.

Cum arată o celulă din Penitenciarul Botoșani

Un deținut din Penitenciarul Botoșani s-a plâns de condițiile din pușcărie. El a filmat o celulă din unitatea de detenție, iar imaginile au fost făcute publice pe TikTok. Alexandru Huțuleac, interlopul închis după ce a nenorocit cu o sabie un polițist, a arătat „condițiile europene din penitenciar”.

Este vorba despre o celulă cu șase paturi, dar condamnatul a arătat că pe jos este ciment, saltelele nu sunt de calitate, iar la baie era mucegai. Cu toate acestea, deținuții aveau un televizor la care puteau urmări diferite posturi de televiziune și se pare că au la dispoziție și telefoane din moment ce acesta a reușit să filmeze interiorul celulei.

Imaginile au fost puse pe contul de TikTok al interlopului acum câteva zile.

„condiții europene”din penitenciarul Botoșani !!! (lagăr de dezumanizare și exterminare) ploșnițe, mucegai, rugină mâncare necomestibilă și apă nepotabilă”, s-a plâns Huțuleac.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *