Tânăra din Botoșani care s-a angajat ca îngrijitoare la un azil de bătrâni și a devenit femeie de afaceri

O tânără din Botoșani s-a angajat ca îngrijitoare la un azil de bătrâni în Marea Britanie, iar acum deține un luxos salon de înfrumusețare. Este povestea Georgianei Ștefănucă, proprietara unui luxos salon din Coventry. Tânăra a povestit, pentru Anunțul UK, că a făcut 16 cursuri de calificare, plus alte cateva pentru perfectionare.

„In 2014 am venit in UK impreuna cu sotul si cei doi copilasi, baiat de 17 luni si fetita de doar 4 luni. Am invatat limba engleza de la zero pentru ca mi-am dorit sa pot studia aici. Am studiat 4 ani la Universitate, in primul an lucrand de noapte la un azil de batrani. Am avut intotdeauna o pasiune pentru domeniul de infrumusetare, doar ca in Romania nu mi-am permis sa pot participa la astfel de cursuri”, a povestit Georgiana pentru sursa citată.

În 2018 a început să lucreze în domeniul frumuseții. Totul a început într-o cameră mică din casa în care locuia.

„Pentru ca mi-am dorit sa ofer clientelor un spatiu mai confortabil cu toate utilitatile necesare am construit un conservator in fata casei si usor-usor, de la an la an, am reusit sa am un spatiu format din receptie, si doua camere pentru tratamente de infrumusetare precum micropigmentarea sprancenelor si buzelor, injectarea buzelor cu acid hialuronic, estomparea ridurilor cu botox, umplerea santurilor nazogeniene , epilarea definitiva cu laserul. Am participat in acesti 5 ani jumatate la peste 16 cursuri de calificare si alte cateva pentru perfectionare. In aceasta perioada pot sa spun ca avut peste 2500 de cliente, majoritatea romance, insa am avut cliente si din Elvetia, Franta sau Islanda. Majoritatea fetelor m-au contactat pe retelele de socializare, dupa ce au vazut ceea ce facem la salon”, a spus romanca originara din Botosani pentru pagina Anuntul UK.

Patronul unei firme de costume din Botoșani vrea să-și mute producția în Maroc. Declin al producției din confecții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *