Botoșănean mort după zile întregi de agonie. Nenorocirea s-a produs când muncea pentru a pune mâncare pe masă

Un botoșănean a murit după zile întregi de agonie. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ștefănești, care s-a stins la spital, la două zile de la internare. Medicii nu au mai putut să-l salveze, mai ales că acesta a cerut ajutor medical după cinci zile în care a stat acasă, în agonie.

A mers la spital în ultimul moment

Nenorocirea s-a produs când bărbatul muncea la câmp pentru a pune mâncare pe masă. Se afla cu calul și căruța la câmp. După ore întregi de muncă, bărbatul înhăma calul pentru a pleca acasă, însă animalul s-a speriat, a luat-o la fugă și a trecut cu căruța peste bărbatul de 50 de ani.

Greu și cu dureri de nedescris, botoșăneanul a reușit să ajungă acasă, dar nu a cerut ajutor medical, sperând că îi va trece. Abia pe 18 septembrie, simțind că nu mai poate răbda durerile, a mers la spital. Din păcate, a fost prea târziu. La două zile, acesta a murit.

Poliția a demarat o anchetă

Trupul neînsuflețit al botoșăneanului a fost preluat de medicii legiști pentru efectuarea autopsiei. Între timp, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

O gravidă a aflat că va naște un copil bolnav, fără picioare, apoi a mers la un preot. „În noaptea aceasta am plâns de fericirire”

O femeie a fost găsită moartă în toaleta unui restaurant din Botoșani

Caz șocant înregistrat, sâmbătă, la Botoșani. O femeie a fost găsită moartă în toaleta unui restaurant de la marginea municipiului. Este vorba de o femeie de 44 de ani din Oradea, care era împreună cu soțul său. Cei doi mergeau spre casă și au decis să facă un popas la Pensiunea Stejarul pentru a lua masa. La un moment dat, femeia a mers la baie, însă nu a mai revenit.

Angajații pensiunii au găsit-o inconștientă în baie și au alertat soțul, dar și autoritățile. La fața locului au ajuns cadrele medicale, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost ridicat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, așa cum prevăd normele în astfel de situații.

Destinul crunt al unor părinți din Botoșani. I-au pierdut pe ambii copii.

Părinții adolescentului mort în accident de sâmbătă seară de la Dumbrăveni au un destin crunt. După ce în urmă cu patru ani l-au pierdut pe fiul lor cel mare, Cosmin, care era bolnav, acum Nicoleta și Cristinel Dragu l-au pierdut și pe Denis. Acesta din urmă a murit într-un teribil accident de motocicletă.

„Ei sunt acum împreună, doi îngeri plecați prea devreme, nedrept de repede din această viață, poate într-un loc cu liniște si pace eternă. Însă e atât de trist și gol fără ei”, a scris pe contul de Facebook al Nicoletei Dragu o prietenă de-a acesteia.

Soții Dragu locuiesc acum la Cristești, însă o vreme au locuit la Ghilănești. Cei care îi cunosc vorbesc doar la superlativ de ei.

„Oameni respectosi, de treaba tare. Nu pot intelege cum li s-a dat atata durere”, a spus o prietenă de-a familiei Dragu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *