O gravidă a aflat că va naște un copil bolnav, fără picioare, apoi a mers la un preot. „În noaptea aceasta am plâns de fericirire”

O gravidă a aflat că va naște un copil bolnav, fără mâini și fără picioare, iar medicul i-ar fi cerut să facă avort. Nici soțul nu a mai vrut să aducă pe lume un suflet chinuit așa că i-ar fi cerut femeii să facă avort. Cu inima strânsă, femeia a mers să-și deschidă sufletul la un cunoscut preot, care a sfătuit-o să păstreze sarcina și să se roage la Dumnezeu pentru sănătatea bebelușului. Părintele Alexandru Lungu povestește că femeia a născut un copil perfect sănătos.

„În noaptea aceasta am plâns de fericire. O gravidă care a primit de la medic un diagnostic absolut descurajator mi-a scris în urmă cu 6 luni. Copilul va avea probleme de sănătate, se va naște cu sindromul Down, posibil fără picioare, nu va avea o copilărie fericită, soluția este chiuretajul. Mai mult decât atât, mămica este sfătuită și de soț să-l avorteze . Nu are totuși liniște, îmi cere un sfat, este convinsa ca nu stă chiar asa situația. În burtică îi bate o inimioară pentru care s-a rugat de atâția ani și acum să o omoare ? Nu vreți să știți ce greutate este pe umerii unui preot care trebuie să dea un sfat într-o asemenea situație”, a povestit preotul.

Acesta a sfătuit-o să spună rugăciuni în fiecare zi, Acatistul Maicii Domnului Vindecătoarea și Sfânta Paraschiva, iar miercuri și vineri Paraclisul. Deși acasă soțul o presa să renunțe la sarcină, aceasta a avut încredere că bebelușul său va fi sănătos.

O sfătuiesc să-și urmeze instinctul și să se roage , eu o pomenesc la fiecare Liturghie. Nu a mai fost la nici un control până când se rupe apa și este dusă de urgență la spital sa nască. Medicul de garda îi cere dosarul medical, când Îl vede incremenește. Totuși în situația dată efectuează operația, convinși că vor scoate un copil compromis pe viață. După 7 ore de travaliu, naște o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă, în ciuda tuturor previziunilor medicale. În această noapte îmi scrie și mă roagă să transmit tuturor mamelor din această lume faptul că instinctul matern și rugăciunea, fac mai mult decât 100 de analize și controale medicale. Plus împărtășirea la fiecare Sfânta Liturghie, așa cum am sfătuit-o să primească, cu binecuvântarea duhovnicului”, spune preotul, care a menționat că „minunea va purta numele Sfintei Parascheva”.

VIDEO Tragedie! Fata de 16 ani, din Botoșani, rănită în accidentul de motocicletă, a murit la spital. Patrisia s-a stins azi dimineață

One thought on “O gravidă a aflat că va naște un copil bolnav, fără picioare, apoi a mers la un preot. „În noaptea aceasta am plâns de fericirire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *