O femeie din Botoșani și-a făcut un amant, dar a plătit cu vârf și îndesat pentru clipele de plăcere. Ce i-a făcut bărbatul când femeia a vrut să renunțe la el

O femeie din județul Botoșani și-a făcut un amant, dar a plătit cu vârf și îndesat pentru câteva clipe de plăcere alături de el. Când a vrut să renunțe la el, bărbatul și-a arătat adevărata față, iar din omul care îi oferea clipe frumoase a devenit coșmarul vieții sale.

Cei doi au avut o relație timp de trei luni. Ulterior, femeia a cerut să se despartă, iar Daniel, din comuna Mihai Eminescu, s-a gândit să profite de ea așa că a început să o șantajeze. Ca să nu-i spună soțului de aventura dintre ei, el i-a cerut femeii mai multe sume de bani.

Speriată că își va pierde căsnicia, femeia s-a învoit să îi dea bani, din ianuarie până în aprilie 2019, dar apoi, văzând că nu mai scapă de individ,  a sesizat Poliția. Acum doi ani bărbatul a fost trimis în judecată, iar în septembrie, anul acesta, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Botoșani la doi ani de închisoare cu suspendare.

Iată decizia instanței:

Solutia pe scurt:

În baza dispozitiilor art. 396 alin. (1), (2) si (10) Cod de procedură penală, condamnă pe inculpatul MOTRIUC DANIEL la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare, pentru săvârșirea infractiunii de „santajul” în formă continuată, prevăzută de art. 207 alin. 2 și 3 Cod Penal, cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod Penal. În baza disp. art. 91 alin. (1) Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și stabilește un termen de supraveghere de 2 (doi) ani pentru inculpatul MOTRIUC DANIEL, conform disp. art. 92 alin. (1) Cod penal, care se va calcula de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe. În baza disp. art. 93 alin. (1) Cod penal, obligă pe inculpatul MOTRIUC DANIEL ca, pe durata termenului de supraveghere, să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Botoșani, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depășește 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență. În baza disp. art. 93 alin. (2) lit. b) Cod penal, impune condamnatului MOTRIUC DANIEL să execute următoarea obligație: – să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. În baza disp. art. 93 alin. (3) Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul MOTRIUC DANIEL va presta muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei com. Mihai Eminescu, jud. Botoșani sau în cadrul Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani, pe o perioadă de 60 de zile. În baza disp. art. 404 alin. (2) Cod de procedură penală şi art. 91 alin. (4) Cod penal, atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 Cod penal privind revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere şi executarea pedepsei în regim de detenție în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, pe parcursul termenului de supraveghere, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse ori stabilite de lege sau în cazul săvârşirii unei noi infracțiuni pe parcursul termenului de supraveghere. Constată că inculpatul a fost asistat de apărător ales. În baza disp. art. 274 alin. (1) Cod de procedură penală, obligă pe inculpatul MOTRIUC DANIEL la plata sumei de 780 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, din care suma de 580 lei din cursul urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii, conform art. 410 alin. 1 Codul de procedură penală. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței astăzi, 19.09.2023.
Document: Hotarâre  1262/2023  19.09.2023

 

One thought on “O femeie din Botoșani și-a făcut un amant, dar a plătit cu vârf și îndesat pentru clipele de plăcere. Ce i-a făcut bărbatul când femeia a vrut să renunțe la el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *