Intervenții chirurgicale noi făcute de medicii de la Secția Ortopedie a Spitalului Județean Botoșani. Medic: Nu avem de ce să ne fie rușine cu performanțele secției ortopedie

Medicii de la Secția Ortopedie a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani au început să realizeze și intervenții chirurgicale complexe precum protezarea genunchiului. Medicul Radu Malancea, șef Secție Ortopedie Botoșani, a declarat că serviciile Secției de Ortopedie sunt tot mai solicitate, de aceea este necesară încă o sală de operație pe lângă cele două existente.

”Și în partea de ortopedie suntem cu endoprotezarea mare șold, genunchi, suntem și noi pe piață și urmează să mai vedem cu endoprotezarea mai mică la un genunchi , cot. În rest eu spun că noi nu avem de ce să ne fie rușine cu performanțele secției ortopedie, la nivel nu numai național, cât și european, atât ca și condiții operatorii cât și ca tehologie și performanțe chirurgicale. Suntem limitați de numărul de săli și am mai avea nevoie de o sală chiar dacă avem două acum, ar mai trebui medici”, a declarat medicul Radu Malancea.

Șeful Secției de Ortopedie a Spitalului Județean Botoșano spune că pacienții care vin pentru intervenții chirurgicale sunt din toată zona Moldovei iar listele de așteptare se întind până în vara anului următor.

Denis primise motocicleta cadou de la părinții săi, înainte de majorat. Botoșăneanul „își dorea motor să-și plimbe iubita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *