Dureros! Mama Patrisiei, adolescenta din Botoșani moartă în urma accidentului de motocicletă: Îngerii te-au vrut alături de ei

Mama adolescentei din Botoșani moartă în urma accidentului de motocicletă de la Dumbrăveni este sfâșiată de durere. Patrisia s-a stins pe patul de spital, marți, iar în Ceruri s-a reunit cu iubitul ei, Denis, cel care a murit în noaptea accidentului.

Drum lin către cer, draga mea fiică! Îngerii te-au vrut alături de ei!, este mesajul dureros al mamei copilei.

Patrisia a lăsat în urmă doi părinți și două surori sfâșiați de durere. Cu toții au sperat până în ultimul moment că Patrisia se va face bine. Din păcate, organismul ei a cedat.

Patrisia se afla în comă la Spitalul Județean Suceava, fiind intubată încă din noaptea trageiei.  Iubitul acesteia, Denis, cel care conducea motocicleta în momentul tragediei, a murit pe loc. El a decedat cu două zile înainte de a-și sărbători majoratul. Peste câteva zile, era și ziua Patrisiei.

Denis se afla pe motocicletă alături de adolescenta de 16 ani, iar la un moment dat, pe fondul vitezei, a pierdut control asupra motorului și a ieșit din decor. Cei doi tineri au fost găsiți în stare de inconștiență la fața locului. Denis a murit pe loc, iar fata a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava în stare gravă. Din păcate, nu a supraviețuit.

O plimbare cu motocicleta s-a transformat într-o nenorocire

Destin crunt pentru cei doi tineri din județul Botoșani, pentru care o plimbare cu motocicleta s-a transformat într-o nenorocire. Denis, de 17 ani, s-a stins cu două zile înainte de ziua de naștere, iar astăzi s-a reunit în Ceruri cu Patrisia, adolescenta de 16 ani care a murit pe patul de spital după ce a fost rănită grav în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni.

Denis era din Cristești, iar Patrisia din Orășeni Deal. Băiatul venise acasă din Franța pentru a da examenul pentru permis. Cu câteva zile înainte de ziua sa de naștere, părinții i-au făcut cadou o motocicletă, pe care tânărul și-o dorise enorm. Nerăbdător, a luat-o pe iubita sa și au ieșit împreună la plimbare. Au mers la Suceava, dar la întoarcere, la Dumbrăveni, tânărul a pierdut controlul vehicolului pe două roți.

Ambii au ajuns într-un lan de porumb. Acolo i-au găsit salvatorii. Pentru Denis nu s-a mai putut face nimic, dar Patrisia încă respira. Au dus-o de urgență la spital, dar medicii au fost rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Din păcate, fata a decedat, lăsând doi părinți și două surori sfâșiați de durere.

„Drum lin către cer, iubita mea soră”, este mesajul dureros al uneia dintre surorile Patrisiei.

Botoșănean mort după zile întregi de agonie. Nenorocirea s-a produs când muncea pentru a pune mâncare pe masă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *