Un botoșănean a evadat din arestul la domiciliu ca să-și ducă la îndeplinire un plan diabolic

Un botoșănean a evadat din arestul la domiciliu ca să-și ducă la îndeplinire un plan diabolic. Cu riscul de a ajunge după gratii, bărbatul, măcinat de gânduri negre, a plecat de acasă ca să amenințe o victimă a sa.

„La data de 2 octombrie 2023, la propunerea organelor judiciare, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, aunui bărbat de 63 de ani, din comuna Bălușeni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, evadare și amenințare”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare a reieșit faptul că acesta, a încălcat cu rea credință obligațiile impuse prin măsura arestului la domiciliu, respectiv, a părăsit domiciliul fără încuviințarea organelor judiciare care au dispus măsura. Și dacă în arest acasă bărbatului nu i-a fost bine, acum botoșăneanul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

Accident! Un botoșănean a dat cu mașina peste un biciclist băut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *