Accident! Un botoșănean a dat cu mașina peste un biciclist băut

Foto: Arhiva

Un botoșănean a dat cu mașina peste un biciclist băut, într-un sens giratoriu. Accidentul a avut loc luni după-amiază, în municipiul Roman din județul Neamț.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, în timp ce un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Roman, se deplasa pe o bicicletă, pe bulevardul Roman Mușat, ar fi pătruns în sensul giratoriu din zona Favorit, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Botoșani, care s-ar fi deplasat în sensul giratoriu.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit și transportat la spital.

„Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 35 de ani. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, precizează sursa citată.

Tatăl adolescentei din Botoșani aflată în comă la spital în urma accidentului de motocicletă:  Fata mi-a zis că pleacă în sat, în niciun caz că ajung la Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *