Accident cumplit pe drumul Botoșani- Suceava. Un tânăr a murit, iar prietena lui e grav rănită. S-au răsturnat cu motocicleta

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă seară la Dumbrăveni. Un tânăr a murit, iar prietena lui e grav rănită, după ce s-au răsturnat cu motocicleta. Accidentul a avut loc pe drumul european E58. Victimele erau în stare de inconștiență.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, tânărul a murit la fața locului, iar fata a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

„Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD ( Echipaj de Prim Ajutor si Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unui echipaj SAJ. Din nefericire, tanarul avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul acestuia. Tanara este in continuare in stare de inconstienta, cu multiple traumatisme, iar cadrele medicale intervin pentru stabilizarea ei. Ambulanta SMURD – Terapie Intensiva Mobila se indreapta cu tanara spre Unitarea de Primiri Urgente Suceava”, a transmis ISU Suceava.

FOTO Accident la Botoșani! O mașină s-a răsturnat pe un câmp (Update)

VIDEO & FOTO Fiul senatorului Cristian Achiței a spus „Da” în fața ofițerului stării civile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *