VIDEO & FOTO Fiul senatorului Cristian Achiței a spus „Da” în fața ofițerului stării civile

Fiul senatorului Cristian Achiței a spus „Da” în fața ofițerului stării civile, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, sâmbătă, în sala de ședințe a Consiliului Local. Vlad Achiței și Ioana Gheorghiu s-au căsătorit religios în fața părinților, a rudelor și a numeroși prieteni, fiind asistați în fața ofițerului stării civile, de nașii acestora Diana și Sabin Hrișcă.

Vlad are 29 de ani și este inginer constructor, specializat în drumuri și angajat la Secția Drumuri Naționale, în timp ce Ioana urmează să finalizeze studiile în domeniul științelor economice.

După cununia civilă, tânărul cuplu, alături de nași și părinți, dar și de rude și prieteni, a mers la Biserica „Sfântul Mucenic Dimitrie”, unde s-a cununat religios.

Petrecerea, care este una de zi, are loc, tot sâmbătă, la Popasul Cucorăni, în salonul „Luceafărul”. La ea au fost invitați, de asemenea, colegi din Partidul Național Liberal ai lui Cristian Achiței, dar și foarte mulți primari, consilieri județeni și locali.

VIDEO Cosmin, tânărul din Botoșani care a întors toate scaunele la Vocea României, cu o piesă rock. „Am o trupă, iar visul meu este să am succes cu ea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *