Noi detalii despre starea de sănătate a lui Gabriel, copilul de trei ani din Botoșani aruncat de mamă pe geam

Copilașul de trei ani din Botoșani, care a fost aruncat de mamă de la geam, este în continuare sub supravegherea medicilor. Copilul a început să facă pași spre însănătoșire, iar în prezent se află la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Dr. Nicolae Robănescu” din București, unde este supus un program complex de recuperare.

Sperăm să aibă o evoluție favorabilă, în continuare și să se recupereze dacă nu 100%, măcar 90%”, spunea managerul Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iași, Alina Belu.

Amintim cum o tânăra de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel împreună cu cei doi copii, în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a amenințat că se va sinucide. Cel mic a murit, iar cel mare este a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, au transmis atunci anchetatorii.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”.La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com