Poliția Botoșani, după apariția imaginilor cu bărbatul bătut în parc: Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani s-au autosesizat în urma apariției pe rețelele de socializare a  imaginilor din parcul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani, unde un bărbat era bătut de un tânăr care îi cerea să îi dea toți banii pe care îi are la el, după cum se aude pe imaginile înregistrate.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Urmează să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările comiterii faptei si identitatea persoanelor implicate, în vederea tragerii acestora la răspundere penală”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Imagini scandaloase au apărut pe rețelele de socializare. Un tânăr este filmat în timp ce tâlhărește un bărbat în parcul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani. Clipul nu pare filmat recent, dar a fost pus luni seară pe rețelele de socializare, stârnind indignarea opiniei publice.

Oamenii cer Poliției să ia măsuri împotriva tânărului care profită de lipsa de apărare a bărbatului tâlhărit. Omul este, cel mai probabil, sub influența băuturilor alcoolice, iar tânărul îi cere toți banii pe care îi are la el.

După ce bărbatul abia reușește să îi spună câteva cuvinte, botoșăneanul, Gabriel R., din Ștefănești, îl lovește, acesta cade la pământ și îi mai aplică o lovitură.

 

2 thoughts on “Poliția Botoșani, după apariția imaginilor cu bărbatul bătut în parc: Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată

  1. violenta extream ! criminalul putea sa l omoare pe bietul pitic ! !este tentativa de omor ! arestat si 7 ani de puscarie astia sunt talharii cu violeta de maine !

  2. de la STEFANESTI venit in oras si loveste atat de brutal un om
    este inuman sa faci asta
    trist ca exista oameni atat de violenti la sate cum e satul Stefanestiul ! talhar la drumul mare ! cum de nu este arestat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *