VIDEO Scandalos! Tânăr filmat în timp ce tâlhărește un bărbat în parcul „Mihai Eminescu” din Botoșani

Imagini scandaloase au apărut pe rețelele de socializare. Un tânăr este filmat în timp ce tâlhărește un bărbat în parcul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani. Clipul nu pare filmat recent, dar a fost pus luni seară pe rețelele de socializare, stârnind indignarea opiniei publice.

Oamenii cer Poliției să ia măsuri împotriva tânărului care profită de lipsa de apărare a bărbatului tâlhărit. Omul este, cel mai probabil, sub influența băuturilor alcoolice, iar tânărul îi cere toți banii pe care îi are la el.

După ce bărbatul abia reușește să îi spună câteva cuvinte, botoșăneanul, Gabriel R., din Ștefănești, îl lovește, acesta cade la pământ și îi mai aplică o lovitură.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Urmează să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările comiterii faptei si identitatea persoanelor implicate, în vederea tragerii acestora la răspundere penală”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *