Tatăl copilului de trei ani din Botoșani, aruncat de mamă pe geam, face mărturisiri înduioșătoare. „Nu mă așteptam”

Tatăl copilului de trei ani din Botoșani, care a fost aruncat de mamă pe geam, face mărturisiri înduioșătoare. După ce medicii l-au chemat la spital, unde a stat internat câteva zile, micuțul Gabriel a început să vorbească. Primele sale cuvinte au fost „tata” și „papa”. Alexandru, tatăl lui Gabriel, este fericit că băiatul său și-a revenit miraculos.

„Nu mă așteptam. Eu am fost la el, că am stat internat cu el câteva zile. A început dintr-odată să vorbească, să spună câteva cuvinte: tata și papa”, a mărturisit, pentru Observator, tatăl lui Gabriel.

Medicii ieșeni au reușit să îl salveze, iar copilul a început să facă pași spre însănătoșire. Potrivit managerului spitalului, Alina Belu, dacă zilele trecute plângea și reacționa la stimuli, spre bucuria medicilor, acum micuțul este detubat, a deschis ochii și chiar a vorbit.

Tatăl a fost chemat să își vadă copilașul, iar primul lucru pe care l-a cerut Gabriel a fost „tata” și „papa”. Copilul este internat la Spitalul Sfânta Maria din Iași, dar va fi transferat la centrul de recuperare neuromotorie din București.

Amintim cum o tânăra de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel împreună cu cei doi copii, în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a amenințat că se va sinucide. Cel mic a murit, iar cel mare este a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, au transmis atunci anchetatorii.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”.La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.

O femeie din Botoșani s-a pornit la o mănăstire, dar a fost găsită la marginea unui râu. Striga după ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *