Detalii cutremurătoare! Profesorul care s-a împușcat în pădure la Cucorăni, găsit de două colege

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul profesorului din Botoșani care s-a împușcat, miercuri dimineață, în pădure la Cucorăni. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de două colege de la Liceul Tehnologic din Bucecea, care se întorceau de la ore.

Profesorul de electronică și automatizări a atras atenția prin absența sa de la ore. El trebuia să fie miercuri dimineață la cursuri, dar a absentat.

În prima pauză, cazul a fost discutat în cancelarie, mai ales că unii profesori, care la rândul lor se îndreptau dimineață spre școală, au văzut mașina acestuia pe marginea drumului național DN 29 C.

După cursuri, două dintre profesoare au observat mașina lui Sorin Daniel Iacobiț în aceeași poziție, ca și dimineață. Atunci, ele au pus mâna pe telefon și au informat conducerea liceului din Bucecea. Au fost sfătuite să se întoarcă din drum și să arunce o privire. Când au intrat în pădure, l-au văzut pe colegul lor fără suflare. Era cu fața în jos și cu pușca în dreapta corpului.

La scurt timp, la fața locului a ajuns și directorul adjunct al liceului, care a fost cel care a sunat la 112, anunțând autoritățile. Botoșăneanul era deja mort, el împușcându-se cu arma de vânătoare proprie în zona inimii.

FOTO Profesor din Botoșani găsit mort la marginea unui drum. Era împușcat cu o armă de vânătoare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *