VIDEO & FOTO Gropi și denivelări pe un drum județean din Botoșani. De vină sunt, se pare, camioanele. Acuzații către un primar

Un drum județean din Botoșani este afectat de gropi și denivelări, iar localnicii dau vina pe camioanele care cară produse agricole. Este vorba de drumul județean DJ 292, care face legătura între Dorohoi și Săveni prin Corlăteni și Vorniceni.

Șoferii spun că de vină ar fi mașinile de la societatea cu profil agricol a primarului din Corlăteni, Costel Gavril, însă acesta neagă acest lucru. Primarul le recomandă oamenilor să facă un recensământ al mașinilor care circulă pe DJ 292 pentru a vedea realitatea.

„Și eu am văzut câteva comentarii pe anumite rețele de socializare, pe Radar Botoșani mi se pare, unde sunt acuzat că mașinile pe care le avem noi la firma la care sunt în asociat în momentul de față ar distruge drumurile și spun că ar trebui să fiu obligat să repar. Eu am răspuns și am spus că ar fi bine să se monitorizeze mașinile care trec pe drum într-o zi, într-o săptămână sau, mă rog, cât doresc dumnealor, și să vadă câte sunt ale mele, vorbesc de mașini de mare tonaj, cu masa maximă de 40 de tone și alte mașini. Din punctul meu de vedere sunt niște acuzații nefondate, dar oamenii au voie să vorbească”, a spus Gavril.

Primarul susține că drumul DJ 292 Dorohoi (DN29A) – Broscăuți – Corlăteni – Vorniceni – Știubieni – Săveni (DN29), care a fost asfaltat pentru prima dată în 2008 nu a mai fost supus vreunul proces de reabilitare, pe segmentul cuprins între Broscăuți și Podeni.

Costel Gavril și-a manifestat speranța că drumul va fi reabilitat, astfel încât să nu pună în pericol siguranța circulației.

Profesor din Botoșani găsit mort la marginea unui drum. Era împușcat cu o armă de vânătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *