Nu a fost identificat individul care a dat foc la depozitul de furaje de la Mitoc. Au ars 200 de baloți

Individul care a dat, duminică dimineață, foc la un depozit de furaje din localitatea Mitoc nu a fost identificat de polițiști. Potrivit anchetatorilor, în incendiu au ars aproximativ 200 de baloți de paie, iar Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Depozitul aparținea unor tineri fermieri din Mitoc, care dețin o fermă zootehnică cu aproximativ 15 vaci.

Știrea inițială

Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări, noaptea trecută, pe raza localității Mitoc, iar focul a fost pus intenționat.  Alarma a fost dată după miezul nopții.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săveni și Punctului de Lucru Coțușca, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pompierii au constatat că ardeau 120 de tone de furaje.

„Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a acționat aproape șase ore. Alături de forțele ISU Botoșani a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mitoc cu un buldoexcavator și o cisternă. Intervenția a fost una de durată având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea, dar și faptul că trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată”, spun pompierii.

Securitatea lasă de dorit la Maternitatea Botoșani! Un bărbat a intrat cu toporul în mână, altul a jignit cadrele medicale. Mărturisirile unui medic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *