Condiții improprii de locuit în blocurile ANL de pe Șoseaua Iașiului. Oamenii nu au apă caldă și se spală la lighean

Chiriașii din blocurile ANL de pe Șoseaua Iașiului sunt nevoiți să trăiască în condiții improprii. Oamenii nu au apă caldă și se spală la lighean, pentru că proprietarul imobilelor refuză să remedieze o defecțiune la centrala termică de bloc și la cazanul de apă caldă.

Ei au făcut numeroase sesizări la Primăria municipiului Botoșani, însă, până acum, nu au fost băgați în seamă, iar starea de disconfort pe care o resimt se perpetuează.

„Defectarea centralelor de bloc și fisurarea cazanului este din data de 28 iunie ,atunci sau făcut primele sesizări primăriei! Este vorba la ANL de pe Șoseaua Iașului 2C . Din această dată suntem fara apa calda, pe canicula care a fost  …. vă dați seama…….. copiii mici in bloc etc”, a spus Robert Hrișcă, unul dintre chiriași.

În blocul respectiv locuiesc 12 familii, care au în total 17 copii, dintre care unul are dizabilități, iar unul este nou-născut.

„Încălzim apa la aragaz și ne spălăm la lighean că înainte de 89! Blocul tot zice că încă este in garanție și nu ne poate lăsa să ne punem centrale proprii”, a adăugat botoșăneanul.

În plus, locatarii se plâng și de rețeaua de canalizare. Ei spun că această rețea se înfundă foarte des și sunt nevoiți să cheme vidanja și să plătească ei serviciile de vidanjare, în timp ce municipalitatea refuză să intervină.

Valentina, fata de 18 ani din Botoșani, care se joacă și le citește copiilor abandonați. „Am învățat de la copii: dacă în viaţă îţi este greu ar trebui să ţii în continuare capul sus şi poţi alege mereu să faci bine în locul unui lucru rău sau al ignoranţei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *