Se întâmplă la Botoșani! Taxă de înscriere 150 de lei pentru un concurs pentru un post vacant la o instituție publică

O instituție publică percepe o taxă de 150 de lei pentru fiecare candidat care vrea să participe la un concurs pentru un post șofer. Este vorba de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care organizează un concurs pentru funcția de șofer la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni.

Parchetul din Suceava impune, printre condițiile de înscriere la concurs, plata unei taxe de 150 de lei. Chitanța care confirmă plata trebuie atașată la dosarul de candidatură, care trebuie să mai cuprindă copii după cartea de identitate, după permisul de conducere, după diploma de bacalaureat, după certificatul de naștere și căsătorie (după caz), cazierul judiciar, cazierul fiscal, cazierul auto, CV-ul, adeverința medicală, recomandare privind profilul profesional și moral, copie după cartea de muncă și fotografii color.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de șofer la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Săveni. Concursul va avea loc pe data de 5 octombrie la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani și va avea o probă teoretică, de legislație rutieră, una practică, dar și un interviu.

Pentru a putea participa la acest examen, candidații trebuie să aibă permis de conducere profesionist, cu cel puțin categoriile B și BE, cu o vechime de minim trei ani.  Candidații trebuie să aibă minim studii liceale, să fie apt medical și să nu aibă antecedente penale.

Dosarele pot fi depuse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava până cel târziu pe 25 septembrie.

Sursa foto: G4MEDIA.RO

ANAF scoate la vânzare 122 de ceasuri de lux. Prețul de pornire al licitației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *