Percheziții domiciliare în municipiul Botoșani: Tinere constrânse de doi indivizi să practice prostituție

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au pus în executare, marți și miercuri, șase mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism, din municipiile Botoșani și Alba-Iulia, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate 6 persoane de sex feminin, ce erau constrânse de un tânăr, de 24 de ani, din municipiul București, și un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, să practice prostituția, pe raza municipiului Botoșani, cât și a altor localități, în imobile închiriate în regim hotelier, obținând astfel foloase materiale.

În urma activităților desfășurate, 6 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale. Față de cei doi bărbați a fost dispusă, măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani

 

 

Tânărul care a ucis-o pe Maria cu peste 30 de lovituri de cuțit, cerere surpriză către judecătorii din Botoșani

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *