Doina Federovici, președinte PSD Botoșani: „Peste 205 milioane de lei pentru investiții în rețelele de gaz din județ”

19 proiecte de investiții în rețele și sisteme de distribuție gaze naturale depuse de autoritățile locale și asociațiile de dezvoltare intercomunitară vor primi finanțare prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Partidul Social Democrat Botoșani. Valoarea totală a acestor proiecte se ridică la 205,5 milioane lei, adică peste 41,5 milioane de euro.

„Sunt proiecte care vizează investiții în infrastructura de  gaze naturale. Așa cum am făcut-o și în cele două mandate de senator, am sprijinit și voi sprijini în continuare și din postura de președinte al Consiliului Județean Botoșani toate unitățile administrativ teritoriale din județ, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru a obține finanțare pe proiectele de dezvoltare pe care le-au depus. Interesul botoșănenilor este mai presus de orice miză politică, iar acest lucru îl demonstrăm zi de zi prin modul în care, împreună cu echipa pe care mi-am construit-o, administrăm județul Botoșani”, a declarat Doina Federovici, președintele organizației județene a Partidului Social Democrat.

Proiectele aprobate vizează investiții în municipiile Botoșani și Dorohoi, orașele Bucecea și Flămânzi, comunele Bălușeni, Brăești, Corlăteni, Coșula, Frumușica, Gorbănești, Ibănești, Leorda, Lozna, Mihai Eminescu, Roma, Șendriceni, Văculești, Vârfu Câmpului și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară care reunește comunele Vlădeni, Corni și Vorona.

„PNI «Anghel Saligny» este elementul central al programului de guvernare social-democrat, continuarea firească a PNDL, care s-a dovedit a fi foarte util autorităților locale și, totodată, șansa comunităților botoșănene la dezvoltare, la recuperarea decalajelor față de celelalte regiuni ale țării. Mă bucur că primarii din județul nostru au înțeles acest lucru și au depus spre finanțare proiecte mature, cu impact major asupra viitorului comunităților pe care le conduc. PNI «Anghel Saligny», ️ Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și programele operaționale reprezintă surse importante de finanțare a proiectelor locale, pe care avem datoria să le maximizăm în folosul botoșănenilor”, a conchis Doina Federovici.

FOTO Doi soți din Botoșani realizează covoare ca acum 100 de ani. „Bijuteriile” în stil moldovenesc sunt extrem de apreciate

2 thoughts on “Doina Federovici, președinte PSD Botoșani: „Peste 205 milioane de lei pentru investiții în rețelele de gaz din județ”

  1. DOAMNA de ce nu trimiteți specialiști buni să vedeți în ce fel se lucrează pe drumul de la Avrameni la Dimitrie Cantemir ?? Nu să pus piatră sparte să turnat covor asfalitc peste pietriș neabătut bine , aici trec camioanele rusești și ale lui Barabas de la baza AVRAMENI de 70- 80.000 tone, în doi ani va arăta mai rău că cel de la Manoleasa- Rădăuți..între Panitiosia și Dimitrie cantemir sunt izvoarele care vor distruge panta…Dacă nu se lucrează profesionist va fi jale….rog sa revedeti probeleme …e trist sa bagi milioane de euro si sa iasa rău…noi știm situația reală…
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *