VIDEO Monica Adăscăliței: Avem și reușite medicale de răsunet la nivelul județului Botoșani, cu intervenții deosebite

Managerul Spitalului Județean Botoșani, Monica Adăscăliței, susține că la nivelul unității spitalicești au fost realizate intervenții medicale importante, de succes, care au fost realizate cu profesionalism. Șefa unității spitalicești recunoaște că au fost și unele eșecuri, care vor fi analizate, iar cei care au greșit vor fi sancționați.

„Avem și reușite medicale de răsunet la nivelul județului Botoșani, cu intervenții deosebite, nu că vreau să-i laud, dar așa s-a întâmplat, pe toate secțiile spitalului. Au fost și eșecuri, pe care ni le asumăm, dar organele competente își vor face treaba și vor hotărî ce s-a întâmplat și care vor fi sancțiunile pentru cei care au greșit”, a declarat, joi, Monica Adăscăliței.

Managerul spitalului a început controalele inopinate pe toate secțiile și promite că va aduce schimbări importante atât din punct de vedere medical, cât și organizatoric la nivelul unității spitalicești.

În ceea ce privește cazul Alexandrei Ivanov, tânăra mămică moartă din cauza indiferenței medicilor, la Maternitatea Botoșani, managerul spitalului susține că a pus la dispoziția autorităților tot ceea ce a fost necesar și susține ancheta astfel încât cei care au greșit să fie trași la răspundere.

„La Botoșani se întâmplă și lucruri foarte bune în sistemul sanitar. În ceea ce privește tragicul eveniment (n.r. moartea Alexandrei Ivanov), vă spun că din punct de vedere al spitalului am pus pentru toate organele competente tot ce a fost nevoie, am susținut și susțin ancheta care se desfășoară de organele competente, atât cele medicale, cât și cele cu caracter juridic, iar din punct de vedere al activității medicale, clar se va schimba mult în ceea ce va urma. Am început controalele inopinate în cadrul spitalului, în toate secțiile împreună cu colegii din conducerea spitalului”, spune managerul spitalului.

 

 

One thought on “VIDEO Monica Adăscăliței: Avem și reușite medicale de răsunet la nivelul județului Botoșani, cu intervenții deosebite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *