VIDEO Au început controalele inopinate pe toate secțiile Spitalului Județean. Manager: Voi schimba complet imaginea și medicală și organizatorică a Spitalului Județean

Au început controalele inopinate pe toate secțiile Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani, a anunțat, joi, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, managerului unității spitalicești, Monica Adăscăliței. Potrivit acesteia, se va produce o schimvare completă în activitatea medicală, dar și organizatorică a spitalului.

„Am preluat Spitalul Județean într-o perioadă foarte grea pentru sistemul de sănătate botoșănean după tragicul eveniment care s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Încercăm să revigorăm complet activitatea medicală și organizatorică în Spitalul Județean prin mai multe demersuri către Ministerul Sănătății. Voi schimba complet imaginea și medicală și organizatorică a Spitalului Județean”, a spus Adăscăliței.

În ceea ce privește cazul Alexandrei Ivanov, tânăra mămică moartă din cauza indiferenței medicilor, la Maternitatea Botoșani, managerul spitalului susține că a pus la dispoziția autorităților tot ceea ce a fost necesar și susține ancheta astfel încât cei care au greșit să fie trași la răspundere.

„La Botoșani se întâmplă și lucruri foarte bune în sistemul sanitar. În ceea ce privește tragicul eveniment (n.r. moartea Alexandrei Ivanov), vă spun că din punct de vedere al spitalului am pus pentru toate organele competente tot ce a fost nevoie, am susținut și susțin ancheta care se desfășoară de organele competente, atât cele medicale, cât și cele cu caracter juridic, iar din punct de vedere al activității medicale, clar se va schimba mult în ceea ce va urma. Am început controalele inopinate în cadrul spitalului, în toate secțiile împreună cu colegii din conducerea spitalului”, spune managerul spitalului.

2 thoughts on “VIDEO Au început controalele inopinate pe toate secțiile Spitalului Județean. Manager: Voi schimba complet imaginea și medicală și organizatorică a Spitalului Județean

  1. Încercați sa nu distrugeți ce încă mai funcționează.Trebuie amintit unor coordonatori ca la secția Pediatrie se tratează COPII,la Maternitate FEMEI etc.De aceea medicina este diversificata pe specializări.Personalul de pe aceste secții este specializat cu acest gen de pacienți.Detașările aparent legale,făcute sub presiune nu fac decât sa creeze o stare de disconfort și stres care poate duce la obturarea actului medical.Ar fi minunat sa lăsați orgoliile prostesti și sa va faceți meseria pentru care sunteți pregătiți.

  2. Ar trebui de vazut ce medicamente dau unii medici din spitale la bolnavii de cancer .Le administreaza medicamente ca sa se faca mai bine sau sa moara mai repede ca sa nu se duca bolnavii tot timpul pe capul lor si sa le termie bugetul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *