FOTO Concurs de bătut toaca într-o localitate din Botoșani: „Toaca, trâmbița îngerilor”. Vezi cine sunt câștigătorii!

Duminică, 3 septembrie, la Parohia Poiana Vorona a avut loc ediția a Xa a Concursului de bătut toaca intitulat „Toaca – trâmbița îngerilor”. Cei 28 de concurenți, coordonați de preoții parohi, s-au implicat afectiv pentru câștigarea unui loc mai bun și au fost răsplătiți din partea organizatorilor pe lângă diplome, pachete cu dulciuri și cu premii în bani.

Programul activității a fost completat de grupul de elevi ai Liceului Tehnologic Vorona, coordonați de directorul Sergiu Dascălu care au interpretat un buchet de cântece religioase și patriotice. Binecuvântarea pentru concurs a fost dată de Părintele Protopop Petru Fercal, fiind și președintele juriului din care au mai făcut parte: Sergiu Dascălu- director al Liceului Tehnologic Vorona, maica Evghenia de la mănăstirea Vorona și Dumitru Doroftei fost cadru didactic al școlii voronene.

Concurenții prezenți au venit din parohiile comunei Vorona dar și din județul Suceava sau municipiul Botoșani. Toți , de la mic la mare, au avut prestații deosebite, aducând bucurie celor mulți care au luat parte la această activitate.

Iată cine sunt câștigătorii:

Clasele I-IV

1. Jaba Rafael – Rotunda- Suceava

2. Caliniuc Filip – Dumbrăveni- Suceava

3. Neamțu Matei- Rotunda- Suceava

Clasele V-VIII

1. Irimia Ștefan – Poiana

2. Gavril Paula – Rotunda

3. Bahnă Denis – Icuşeni

Clasele IX – XII

1. Macuc Teodor – Poiana

2. Șalgău Silviu – Dumbrăveni – Suceava

3. Amănălăchioaie Filip – Parohia Eternitatea Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *