Inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc, apel către profesori și directorii de școli din Botoșani, la început de an școlar. „Să nu solicite bani de la părinți”

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Botoșani, Bogdan Suruciuc, a făcut un apel, aproape de începerea unui nou an școlar, către toți profesorii și directorii de școli din județ. El le solicită acestora să nu apeleze la părinții elevilor pentru bani deoarece toate resursele financiare necesare sunt puse la dispoziție de autoritatea locală.

„Peste exact o săptămână, elevii și profesorii din județul Botoșani deschid un nou an școlar, unul cu multe provocări, cu teste, olimpiade sau examene naționale. Pentru a nu complica procesul educațional în mod inutil, lansez un apel colegilor profesori sau directori de unități de învățământ, să nu solicite nicio sumă de bani de la părinți, având în vedere că există, în acest sens, resurse financiare puse la dispoziție de unitățile administrativ teritoriale”, susține Suruciuc.

În cazul în care vor exista astfel de situații, șeful ISJ transmite un apel public către părinți să sesizeze  aceste aspecte pe adresa: [email protected].

Veste bună pentru botoșăneni! O nouă rută pe Aeroportul de la Salcea. Vezi spre ce destinație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *