FC Botoșani a vândut un jucător la Lazio Roma. Nu era titular

FC Botoșani a vândut un jucător la una dintre cele mai importante echipe din campionatul italian Lazio Roma. Gruparea botoșăneană l-a cedat pe Narcis Cosmin Ilaș, în vârstă de 16 de ani, clubului din Serie A în schimbul unei sume de 200.000 de euro.

„E un impresar care-l știa foarte bine și care are legătură cu un club în Italia. Există obligația de a-l cumpăra dacă joacă niște meciuri, este o posibilitate. Copilul și-a dorit foarte mult să joace, la noi fundaș stânga sau dreapta e greu să joace meci de meci la echipa mare, iar noi o echipă a doua, la care să joace mai mult, nu avem. Plus că e o șansă foarte mare când ai o ofertă de la asemenea nivel. Dacă el e ceea ce trebuie, în doi ani de zile putem primi 200 și ceva de mii de euro de la clubul care l-a împrumutat. Dacă joacă la Lazio un anumit număr de meciuri, există obligativitatea de a fi cumpărat. Primim și niște procente la un viitor transfer. În doi ani de zile trebuie să joace vreo 20 de meciuri”, a dezvăluit Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Narcis Cosmin Ilaș este născut pe 27 martie 2007 în Botoșani. Este fundaș dreapta și a fost selecționat la echipa națională a României Under 17.

FC Botoșani anunță sosirea unui antrenor secund în cadrul noului staff tehnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *