Valeriu Iftime a spus în ce relații a rămas cu Marius Croitoru, după plecarea de la FC Botoșani

Marius Croitoru (42 de ani) a revenit în această vară la FC Botoșani, însă antrenorul nu a avut parcursul așteptat și a plecat de la echipă, după 5 etape.

Marius Croitoru a obținut rezultate bune pe banca celor de la FC Botoșani, însă tehnicianul nu a mai avut același succes și în al doilea său mandat. Întrebat în ce relații a rămas cu fostul său colaborator, Valeriu Iftime a spus că se gândește să-l numească pe tehnician într-o altă funcție la clubul său, asta deoarece îl consideră un om de încredere.

„Nu am mai vorbit cu Marius în ultimul timp. Nu lucrăm împreună, deocamdată. Să spunem că îi mai cer niște sfaturi și poate fi un consilier personal de-al meu.

Rămâne un om special pentru mine, pentru că a făcut lucruri importante la Botoșani, dar în momentul acesta este o perioadă de relaxare pentru el. A avut examen și la Școala de Antrenori de la Chișinău, deci nu a stat să se ocupe de Botoșani de când a plecat de la noi”, a spus Iftime, pentru Digisport.ro.

Pentru a redresa situația de la echipă, Valeriu Iftime a decis să-l numească pe Dan Alexa, iar tehnicianul a început deja treaba la FC Botoșani. Finanțatorul clubului a dezvăluit că antrenorul a semnat un contract valabil pe doi ani și va debuta în duelul cu Hermannstadt, programat luni, de la ora 18:30, potrivit digisport

Cutremurător! Accident cu trei morți la Botoșani. Printre persoanele decedate și un bebeluș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *